Kjære Moxness-IT kunde!

 

Moxness-IT AS blir en del av Garnes Gruppen, og skifter navn til Garnes Data Trondheim. Vi gjør dette for å gi dere bedre tilgjengelighet, flere tjenester og mer robust driftsmiljø.

Vi gleder oss til å bli mer synlige med et større og sterkere team i Garnes Data Trondheim.

 

Vi blir de samme folka her i Trondheim!

 

 

 

Om Garnes Data AS

Garnes Data er et veletablert landsdekkende IT-selskap med base i Oslo og avdelinger i Colombo (Sri Lanka) og i Trondheim. Selskapet betjener over 600 bedriftskunder og leverer en komplett meny av IT-tjenester, særlig rettet mot små og mellomstore virksomheter. Selskapet har bl.a. mange av landets arkitekt- og designkontorer som kunder. Vi er landsdekkende i nært samarbeid med lokale, dyktige partnere. Garnes Data samarbeider nært med bl.a. Microsoft og er del av Telering.

Garnes Data sin visjon er å gi kundene en trygg og best mulig IT-løsning til en fornuftig og forutsigbar kostnad, med 100% fornøyd garanti på leveranser. De få reklamasjoner som kommer ordnes raskt og fleksibelt.

Garnes Data er et av flere teknologiselskaper i Garnes Gruppen. Garnes Gruppen arbeider i det globale markedet og har selskap og aktiviteter i flere land. De tre hovedinitiativene i gruppen er IT, IoT og start-up programmet BrightLabs. www.garnesgruppen.no

 

 Gå videre til www.garnesdata.no