meld deg på2

God jul fra oss i BFSN sammen med Garnes Data og deres samarbeidspartnere! 

  pakke   pakke   pakke   pakke   pakke   pakke  pakke  pakke  pakke  pakke    pakke  pakke  pakke

 
For første gang er vi med på en liten nedtelling frem til jul i form av en julekalender. Hver dag  i desember og frem til julaften åpner vi en luke. Her skjuler det seg en gave som du kan vinne om du svarer rett på et spørsmål, og vi trekker en vinner hver dag. Trekkingen blir trukket live og blir streamet på Garnes Data sine  Facebook og Snapchat sider. I tillegg til dette vil  den blir lagt på Garnes Data sine hjemmesider samt Instagram. 
 
Alle gavene er levert fra Garnes Data og deres samarbeidspartnere, og vi deler ut en ny  gave hver dag eneste dag.
 
Hvordan fungere det?
Fyll ut skjema på siden og du er påmeldt årets julekalender. Hver dag til og med julaften vil du motta en e-post med et spørsmål fra en av våre samarbeidspartnere, svarer du rett har du mulighet til å vinne dagens gave.
 
Hvordan vinne?
Alle som har svart rett på dagens spørsmål vil være med i trekningen av dagens gave.  Alle trekninger vil gjøre live på Garnes Data sin facebook, snapchat og legges ut i etterkant på Instagram og deres hjemmesider.
 
Hva kan du vinne?
Nissen røper jo ikke sine gaver, men for å nevne noe av det du kan vinne så har vi i lukene;
Billetter til forestillinger, kino og konserter, 2 kg med sjokolade, 3 kg Pinnekjøtt, Votter og luer, Flakslodd, karaokerom mm. 
 
Alle vinnere vil bli kontaktet og gavene blir sendt ut fortløpende. 
 
Samarbeidspartnere!
 
Landsomfattende organisasjon eid og finansiert av medlemsbedriftene. Medlemmene er ledende næringsdrivende som arbeider innen utstyr og tjenester til storkjøkkenmarkedet i Norge.
 
Garnes Data er et 100% medarbeidereid IT-selskap med base i Oslo. Deres visjon er å gi sine kunder en trygg og best mulig IT-løsning til en fornuftig og forutsigbar kostnad.
 
Målsettingen er å skape arbeidsplasser for innvandrerkvinner der de får opplæring og oppfølging ut fra individuelle behov.
 
Catering firma på Kampen med eget Pølsemakeri. Norgesmester  i henholdsvis medisterkaker, julepølse og røkt pinnekjøtt.
 
Totalleverandør av produkter innen solskjerming. De leverer moderne og tidsriktige løsninger som passer til både privat- og næringsmarkedet.
 
Terje Hatteland
Agenturhandel med tekstiler, klær, pelsskinn, skotøy og lærvarer.
 
Et norskbasert selskap som tilbyr et bredt spekter av sikkerhetstjenester for IT-tjenesteleverandører (MSP) og bedrifter.
 
TM- og vikarbyrå som innenfor Telemarketing har hovedfokus på B2B-samtaler mot beslutningstakere.
 
Totalleverandør av alle firmagaver og profileringsartikler til det norske bedriftsmarkedet.
 
Karaokerom for alle anledninger i Sentrum, Grünerløkka og Syng på hjul som frakter sangen dit du vil synge den. 
 
En ideell stiftelse som i uke 33 hvert år arrangerer en ukelang festival med 70 – 90 konserter på 15-18 spillesteder i Oslo sentrum.
 
Spesialister på firmaturer, incentives og events for næringslivet. De valgte navnet Connections for å synliggjøre sin filosofi – å forene mennesker, steder og muligheter.
 
Tilbyr autentisk Indisk-Pakistansk kokekunst av høy kvalitet med en liten vri. De bruker både tradisjonelle og moderne matlagingsteknikker for å gi deg det absolutt beste av regional kokekunst fra India og Pakistan.
 
Populært kalt Vålerenga Hockey, VIF Hockey og Enga.  Fram til i dag vunnet Norgesmesterskapet 26 ganger. Vålerengens Idrettsforening ble stiftet allerede i 1913 og har gjennom hele historien vært en av Norges fremste idrettsklubber. 
 

Meld deg på årets Julekalender :)